SKÆRTORSDAG DEN 18. april KL.18.00 I HOLBÆK FRIKIRKE

Skærtorsdag fejrer vi, at god mad, hyggeligt selskab, tro og nærværet af Gud, den almægtige, kan hænge rigtigt godt sammen. Noget af det allermest almindelige hænger sammen med det allermest fantastiske. Kristus rækker os sig sit eget legeme og blod i brødet og vinene, midt i et stort fællesskabsmåltid. Påskemåltidet er en årlig tilbagevendende mulighed, som er og kan noget helt særligt. Alle er velkomne – uanset tilhørsforhold til kirke og tro.

Aftenen indeholder en god middag, hvor vi spiser lam, refleksioner, udvidet nadverfejring, mulighed for stilhed og bliver sluttet af med kaffe og dessert. Man kan nemt have børn med også.

VI HÅBER AT SE MANGE DENNE AFTEN - BÅDE VOKSNE OG BØRN.

TILMELDING: 60 67 77 08 (helst SMS) eller kontor@holbaekfrikirke.dk  SENEST DEN 8. APRIL OG BETALINGEN SKAL SKE VED TILMELDING  KONTANT, MOBILEPAY 40 10 11 10 ELLER VED BANKOVERFØRSEL TIL KIRKENS KONTO, MÆRKET ”SKÆRTORSDAG”. REG NR. 0520 KONTO NR. 4018724

PRIS FOR VOKSNE:                                          95,-

PRIS BØRN UNDER 3 ÅR:                             GRATIS