Daglig
ledelse

DAGLIG LEDELSE

Daglig ledelse i Holbæk Frikirke består af ledere af de forskellige væsentlige områder i kirken. Daglig ledelse mødes hver anden uge og har ansvaret for alle de ting, der foregår af aktiviteter og drift i kirken. Antallet af personer i den daglige ledelse varierer, da størstedelen er frivillige.

Daglig ledelse medlemmer er pt.:

Simon Engmose, præst i Holbæk Frikirke. Se mere under præst

Thomas Delvin, medlem af Lederrådet og Daglig ledelse, samt jævnlig prædikant mv. i kirken. Thomas er gift med Susanna. De har tilsammen 5 børn, hvoraf 2 er flyttet hjemmefra. Thomas er uddannet læge og arbejder med udvikling af medicin. Desuden læser Thomas teologi på deltid ved siden af sit job.

Majbrit Strange, medlem af Daglig ledelse og ansat i en 20%-stilling i Holbæk Frikirke, hvor hun bl.a har ansvaret for alle de ting, der har med børn og teens at gøre. Majbrit har 4 børn, hvoraf den ældste ikke længere bor hjemme. Majbrit er uddannet lærer og arbejder, som lærer på Andreasskolen også. Desuden har hun en overbygning på sin læreruddannelse, hvor hun har studeret it og læring mv..

Lilian Laursen, medlem af Daglig ledelse og ansvarlig for kirkens økonomi. Desuden har hun også ansvaret for det team, der arbejder med fællesskab i kirken. Lilian er gift med Stig og er uddannet indenfor regnskab og arbejder, som selvstændig indenfor området.