Besøg
kirken...


HOLBÆK FRIKIRKE ER FOR ALLE...

Et besøg i Holbæk Frikirke er faktisk ikke så kompliceret - det handler sådan set bare om at dukke op. Alle gudstjenester, alle Fredagskirke-aftener og stort set alt andet, der foregår i kirken er fuldstændigt offentligt og åbent for alle, der kunne være interesserede. Det kræver hverken tilmelding, forudgående kendskab til nogen eller noget som helst andet. Alle er 100% velkomne!

Det kræver heller ikke medlemsskab, at deltage i gudstjenester og arrangementer i Holbæk Frikirke. Holbæk Frikirke er ikke en kirke, som er henvendt særligt til dem, der er vant til kirkegang, men er åben for alle, der kunne være interesserede i at dukke op. Derfor er der også ofte mennesker med til kirkens gudstjenester og arrangementer, som aldrig har været med før.

For at tage skridtet og besøge Holbæk Frikirke, så er det eneste, du skal gøre, at finde ud af hvornår... Der er gudstjenester HVER SØNDAG kl. 10.30 og der er Fredagskirke de fleste fredage i ulige uger. Du kan se, hvornår der sker noget næste gang her i højre side på hjemmesiden.

Husk, at du er meget velkommen - Holbæk Frikirke er også for dig